MANDUKA FINA

MANDUKA FINA

ALÓS, PAULA

14,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Editorial:
L'ESTRELLA POLAR
Any d'edició:
2020
Matèria
Receptaris
ISBN:
978-84-18134-87-6
Pàgines:
108
Col·lecció:
VARIS
14,90 €
IVA inclós
Consultar disponibilitat
Afegir a favorits





T'atreveixes a fer una triatlo´ d'espaguetis? O uns bons llegums tunejats? O potser prefereixes fer unes mandonguilles de mar? Amb aquestes receptes, els foodtrucs i molt me´s aconseguira`s cuinar de primera i sorprendre a tothom! Mmmmmanduka fina!




En aquest llibre trobara`s:
- Els consells de cuina de la Paula
- Les receptes del programa + 3 de noves!
- Foodtrucs increi¨bles
- Quiz amb les preguntes me´s boges d'en Cinto!

Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.







Articles relacionats

  • PICADES
    PARELLADA, RAMON
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, qu...
    Disponibilitat inmediata

    20,90 €

  • PEP SALSETES
    COROMINAS, AGUSTÍ / SALSETES, PEP
    Disponibilitat inmediata

    25,00 €

  • CUINA DE LA PATATA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilitat inmediata

    25,50 €

  • CAFÉ SENSIBLE
    OSSENBLOK, KIM
    El sector del café de especialidad está creciendo exponencialmente. Lo que pagamos por consumir una buena taza de café se ha multiplicado en muy poco tiempo, pero ¿qué es lo que agrega valor al café? ¿Qué diferencia un café convencional de uno certificado o especial? ¿Por qué pagamos más por su origen, su historia, sus certificaciones, sus medallas, sus procesos, su inocuidad y...
    Consultar disponibilitat

    25,95 €

  • CONFESSIONS D'UN SOMMELIER
    SEIJAS VILA, DAVID
    El llibre explica hist.ries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més dÆaprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pr.pia sobre les addiccions, especialment amb lÆalcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu enemic núm...
    Consultar disponibilitat

    20,95 €

  • EL ARTE DEL CAFÉ
    RACINEUX, SÉBASTIEN / TRAN, CHUNG-LENG / VAROUTSIKOS, YANNIS
    A todos nos gusta disfrutar de una buena taza de café: por el aroma, por la sensación que nos produce o simplemente porque representa una pausa en nuestro ajetreado día a día. Pero el buen café (el de verdad) es mucho más que eso y los auténticos apasionados de esta reconfortante bebida lo saben muy bien. Este práctico libro ilustrado nos desvela todo lo que hay que saber acerc...
    Consultar disponibilitat

    19,95 €

Altres llibres de l'autor

  • ELS SECRETS DE LA PAULA
    ALÓS, PAULA
    Després de l’èxit de Manduka Fina, torna la Paula amb un llibre més íntim i personal. Quina música escolta? Que duu a la bossa? Quin és el seu pla de diumenge ideal? A on li agradaria viatjar? I els seus secrets més amagats? Com és la seva habitació? Per descomptat també descobrirem més coses del que més li agrada: cuinar! Quines son les seves receptes preferides? Quin ingredie...
    Consultar disponibilitat

    13,95 €